Még játékos több oldal…

Scooby Doo Játékok
Az egyik kedvenc mesém, amit mai napig megnézek a tv-be ha épp odatéved arra a mese csatornára, ahol épp menni szokott. Scooby Doo nem csak a filmvásznon, de a játékok között is népszerű és így eshetett meg, hogy sokféle Scooby Doo játékokkal lehet játszogatni.

Kiszolgálós Játékok
Szolgáld ki az embereket egy menő étteremben, vezess egy király hotelt valami szép tengerparton vagy a hegyekben és még sok-sok dolgot csinálhatsz a kiszolgálós játékok tárházában.

Memória Játékok
Szerinted jó a memóriád és próbára mered tenni magad pár játékban? Ha igennel tudsz válaszolni akkor keresd fel a memória játékokat és válogass a sok-sok fejtörő logikai feladvány között. Ha ügyes vagy akkor a legtöbb játékot meg tudod oldani.

Tankos Játékok
A tankos játékok nagy jók, én legalábbis nagyon szeretem őket. Ötvözik a logikai és az ügyességi jó tulajdonságait, hiszen nem mindegy, hogy az adott tankkal, hogyan is navigálunk és milyen stratégiát választunk a játék alatt.

Verekedős Játékok
Az online akció játékok között az egyik legnépszerűbbek a lövöldözős és a verekedős játékok. Ezekben általában harcolni kell valamilyen számítógépes ellenféllel, de van jó néhány 2 személyes játék is.

Játékok
Ingyenes játékok a szórakozni vágyóknak egyetlen oldalon összegyűjtve. A legnépszerűbb játékok és igazi különlegességek várnak rád itt. Az
oldal rendszeresen frissül ezért érdemes rendszeresen meglátogatni minket még akkor is ha esetleg nem találod meg a téged érdeklő játékot. Nincs szükség regisztrációra, csak nyisd meg az oldalt és játssz!

Játékok ingyen
Gyere és játssz az oldalunkon, ha szórakozni, kikapcsolódni szeretnél. Internetes, online játékok ingyen minden korosztály számára egyetlen oldalra gyűjtve.Oszd meg élményeid, mondd el véleményed a játékokat kommentelve, hiszen az oldalon erre is van lehetőséged. Nálunk biztos megtalálod a neked tetsző játék fajtát, de ha még sem akkor írd meg nekünk!